Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Отлежала сливова и гроздова. Бизнес

преди 1 година Дом и градина Плевен   113 прегледи

--

  • Отлежала сливова и гроздова.

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: --

Двойно преварявана домашна гроздова и сливова. На цени от 6 за половин и 10 лева за литър. Доставка за сметка на купувача.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача

Ключови думи:

домашна