Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Онлайн Курс по Английски език за начинаещи – Ниво A1 Бизнес

преди 2 години Услуги Варна   165 прегледи

210

  • Онлайн Курс по Английски език за начинаещи – Ниво A1

0.0 звезди

Регион: Варна
Цена: 210

Онлайн курс по английски език за начинаещи от Езиков Център Асториа Груп.
Научете нов език, заредете се с увереност и нови знания! Станете част от курсистите на нашата платформа за онлайн езиково обучение.
Всеки курсист записал се на онлайн курс по английски език, има възможността да се запознае отблизо с английската реч, да изгради умения да води в свободен текст разговори на английски език и да пребори езиковата си бариера. Всеки курс по Английски език в зависимост от нивото на обучение е създаден по интерактивен метод, който дава възможност да се изучава езика удобно и лесно разбираемо, като сами планирате времето си за посещение и в същото време имате комуникация с преподавател. Във всеки курс по английски език онлайн сме включили ежедневни заобикалящи ни теми за обсъждане, които ни въвличат в различни ситуации.
Уроците по онлайн английски език съдържат различни изображения, аудио записи и видеа, които пресъздават реални ситуации. Всеки курсист избрал да учи онлайн курс по английски език за начинаещи има възможността да упражнява своите знания, като специално сме подготвили допълнителни упражнения със задачи. Знанието ни прави по мотивирани и готови да покоряваме нови върхове. Направете правилният избор и станете част от нашето онлайн обучение по английски език. Предлагаме Ви възможността да бъдете още една крачка пред останалите. По време на Вашия курс по английски език плавно и постепенно ще научавате ключови граматични и лексикални правила, ще научите много нови думи и ще развиете основни комуникативни умения. Създайте си акаунт с един клик и се запишете на онлайн курс по английски език за начинаещи. Какво получава и до какво има достъп всеки курсист записал се на курс по онлайн английски?
Кратко съдържание на „Онлайн курс по Английски език за начинаещи– Ниво А1“
• 70 урока по английски език представящи похватите за боравене с английската реч по интересен и интуитивен начин;
• Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения;
• 180 дни (6 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения;
• Получаване на сертификат за покритото езиково ниво /след успешно полагане на изпит в края на обучението./
Какво да очаквам след завършване на курс „Онлайн английски език А1“:
• Получаване на сертификат за покритото езиково ниво /след успешно полагане на изпит в края на обучението по английски език за начинаещи/.
• Увереност в разговори на ежедневни теми – работа, семейство, дневна рутина, лични предпочитания, хобита и интереси, мечти, изминали събития, бъдещи планове и мн. други
Очакваме ви Онлайн! Асториа Груп – „От възможности към постижения”

Особености

Доставка::
За сметка на купувача