Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Най-ниска цена оригинални филтри Brita Maxtra + Плюс, кана Marella Бизнес

преди 5 месеца Дом и градина София, Център   3.2K прегледи

0.0 звезди

Цена: 9

Изберете оригинала. Филтри Brita Макстра ПЛЮС / Brita Maxtra+ производство Германия и Великобритания.
Издаваме фактури по ддс.
Цена за филтър в неразопаковани кутии по 3 или 6 броя - 8.99лв за брой
- 3 броя - 26.97 лв
- 4 бр. - 35. 96 лв
- 5 бр. - 44.95 лв
- 6 броя - 53.94 лв
- 12 бр. - 107.88лв
За поръчки е необходимо да оставите две имена, тел. номер, офис на куриер или ваш личен адрес и имейл адрес за фактурата.
Поръчките се изпращат до 24ч по Еконт или Спиди според вашето предпочитание и удобство! С наложен платеж, опция преглед и отстъпка от цената за доставка.
Цена на доставка за 3 или 6 филтъра:
- до офис на Еконт около 6.30лв
- до офис на Спиди около 5.00лв
- до адрес около 7.80лв по Спиди и 7.30лв по Еконт.
Цена на доставка за 12 филтъра или повече:
- до офис на Еконт около 7.50лв
- до офис на Спиди около 5.50лв
- до адрес около 9лв по Спиди и 11лв по Еконт
Оригинални филтри Brita Maxtra+, цени на едро С ДДС за крайния потребител, съвместими със ВСИЧКИ нови и стари кани Брита. Най-добро качество филтри, най-продавани и с най-голяма дълготрайност на пречистването на вода в сравнение с другите марки като Аквафор и Evolve. Това е така благодарение на иновативната Макстра+ MicroFlow технология, която успешно намалява субстанциите като тежки метали, хлор и хлорни съединения, органични замърсявания и котлен камък, които влошават вкуса и аромата на питейната вода! Кристално чистият вкус на водата е най-голямото доказателство за качеството на филтрация на BRITA MAXTRA+! Не се доверявайте на фалшифицирани данни или проучвания от други марки филтри, които използват именно бранда BRITA MAXTRA+, за да се рекламират!
Моля имайте предвид, че ако в опаковката на филтъра ви има влага или дори капки вода, това е напълно нормално заради процеса на стерилизация през който преминава всеки един филтър, преди да бъде фабрично опакован в производствения цех на Брита. За повече информация на снимка 3.
Новият филтър Brita Макстра ПЛЮС е с подобрени абсорбиращи качества - екологичният, икономичен и удобен начин да се насладите на по-чиста и по-свежа питейна вода. След филтрация с него се наслаждавате на вода с подобрени качества, а чаят и кафето, приготвени с нея са по-ароматни и вкусни.
- абсорбира метали като олово и мед, които могат да се отделят в остарялата тръбопроводна мрежа.
- всеки филтърен патрон филтрира 150 л вода. За максимални резултати BRITA GmbH препоръчва да се подменя на всеки 4 седмици.
Филтрите на Brita нямат срок на годност ако са съхранявани в оригиналната си опаковка, но се препоръчва да се използват в рамките на 5 години от датата на производство върху опаковката.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача