Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Най-ниска цена оригинални филтри Brita Maxtra + Плюс, кана Marella 3.5 Лична

преди 7 месеца Дом и градина София, Център   746 прегледи

0.0 звезди

Цена: 8

Най-добра цена на пазара. Без лично предаване.Неразопаковани кутии оригинални филтри Brita Макстра ПЛЮС произведени във Великобритания! (не са италиански) Минимално количество за поръчка - 1 бр. филтър - 7.99лв- 3бр. филтри - 24лв - 6бр. - 48лв - 12бр. - 96лв - за повече бройки цена по договаряне! - кутия с кана Brita Marella, 2.4л, бяла, ел. индикатор с 6 филтъра - 83лв!
Изключително компактна, събира се на рафта в хладилника.- голяма кана XL Brita Marella с безплатен филтър, 3.5l за още по-голямо количество филтрирана вода.Цена 43лв Синя с ел. индикатор.Цена на доставка за 3 или 6 филтъра:- до офис на Еконт около 5.50лв- до офис на Спиди около 4.10лв- до адрес около 7.30лв по Еконт, 7.70лв по Спиди.
Цена на доставка за 12+ филтъра или кана(1.50кг+):- до офис на Еконт около 6.50лв- до офис на Спиди около 4.60лв- до адрес около 9.50лв по Еконт и 8.30лв по Спиди.Поръчките се изпращат до 24ч по Еконт или Спиди според вашето предпочитание и удобство! С наложен платеж, опция преглед и отстъпка от цената за доставка.
Новите оригинални филтри Brita Макстра +, подходящи за ВСИЧКИ нови и стари модели кани Брита, както и за други кани като Аквафор.Най-добро качество филтри, с най-голяма дълготрайност на пречистването на вода в сравнение с другите марки.Новият филтър Brita Макстра ПЛЮС е с подобрени абсорбиращи качества - екологичният, икономичен и удобен начин да се насладите на по-чиста и по-свежа питейна вода.- с иновативната Макстра+ MicroFlow Технология успешно намалява субстанциите като хлор и хлорни съединения, органични замърсявания и котлен камък, които влошават вкуса и аромата на питейната вода. След филтрация с него се наслаждавате на вода с подобрени качества, а чаят и кафето, приготвени с нея са по-ароматни и вкусни.- абсорбира метали като олово и мед, които могат да се отделят в остарялата тръбопроводна мрежа.- всеки филтърен патрон филтрира 150 л вода.
За максимални резултати BRITA GmbH препоръчва да се подменя на всеки 4 седмици.
Филтрите на Brita нямат срок на годност ако са съхранявани в оригиналната си опаковка, но се препоръчва да се използват в рамките на 5 години от датата на производство върху опаковката.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача