Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Мечка Лична

преди 8 месеца Дом и градина Сопот   145 прегледи

0.0 звезди

Регион: Сопот
Цена: 860

Фигурална композиция - мечка с три риби.височина на скулптурата55см. Материал липа. Байцвана и патинирана.