Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Мечка Лична

преди 11 месеца Дом и градина Сопот   121 прегледа

860

  • Мечка

0.0 звезди

Регион: Сопот
Цена: 860

Фигурална композиция - мечка с три риби.височина на скулптурата55см. Материал липа. Байцвана и патинирана.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на продавача