Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Мезоролер Лична

преди 1 месец Машини, инструменти, бизнес оборудване Силистра   19 прегледи

95

  • Мезоролер
  • Мезоролер

0.0 звезди

Регион: Силистра
Цена: 95


Действие на мезоролера
Намалява количеството и дълбочината на бръчките и спомага формирането на очертан овал на лицето за сметка на активизирането на производството на колаген.Спомага премахването на белези (следи от акне, изгаряне), стрии и целулит. Мезоролерът може да се използва дори на такива нежни участъци, като млечни жлези (много често след раждане и кърмене по тях се образуват стрии).Подобрява общото състояние на кожата: стимулира жизнената дейност на клетките на кожата, повишава тонуса им и подобрява кръвообращението. Всички обменни реакции вътре в кожата забележимо се нормализират, в резултат на което се подобрява общото й състояние, производството на кожна мазнина се намалява, порите се стягат.Спомага премахването на пигментация: мезоролерът подобрява проникването на специални препарати в кожата, което повишава ефективността на лечението на пигментацията.Стимулира растежа на косата: мезоролерът подобрява кръвообращението, което спомага насищането на космените луковици с подхранващи вещества и е силен стимулатор на растежа на «спящите» фоликули. ”Косата ни предпочита масаж на главата: доказано е, че ежедневният масаж подобрява качеството и растежа на косата, тъй като подобрява кръвообращението и доставката на полезни вещества в космените луковици.
Прилагане на мезоролера
Стъпка 1. Почистване на кожата. Почистете грима и щателно почистете кожата с гел за измиване, изплакнете и попийте с кърпичка.
Стъпка 2. Използване на мезоролера. При третиране на лицето трябва да се обособят зоните на носа, челото, зоната около устата, бузите, областта на шията. Всяка една от тях трябва да се обработва с мезоролера отделно. Прокарва се 10 пъти вертикално, хоризонтално и диагонално (по диагонал прокарваме в двете посоки) с еднаква интензивност. Стандартната процедура в домашни условия може да отнеме от 5 до 10 минути в зависимост от размера на третираната зона. Процедурата може да се повтаря 3-4
пъти седмично.
Стъпка 3. Нанасяне на козметични продукти. Нанесете активен препарат върху третираната област.
Стъпка 4. Почистване на мезоролера. Важно е да се спазват всички правила за стерилност. В началото и в края на процедурата е необходимо апаратът да се постави в разтвор за дезинфекция. След това да се сложи за проветряване в пластмасов съд. Мезоролерът е инструмент за индивидуално ползване. Един мезоролер — един стопанин.

ВНИМАНИЕ:
козметичните продукти трябва да се нанасят, докато микроканалите са отворени — до един час след използване на мезоролера.Да не се използва върху инфектирана или раздразнена кожа. При гъбични, гнойни заболявания, екзема, псориазис, ранени повърхности, хематоми, а също така при брадавици, бенки с големи размери е НЕДОПУСТИМО използването на мезоролера!
Мезоролерът се сменя в зависимост от затъпяването на иглите. За да останат остри за по-дълго време, не го поставяйте върху твърди повърхности.

Особености

Доставка::
За сметка на купувача