Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Масажно водно легло със затопляне на водата и LED осветление Бизнес

преди 1 година Машини, инструменти, бизнес оборудване Пловдив   500 прегледи

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 2.400

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Масажно водно легло със затопляне на водата и LED осветление - Луксозно изпълнение
Масажното водно легло с затопляща функция е изключително подходящо за жени именно поради затоплящата си функция. Тя благоприятства възстановяването на яйчниците и хормоналния баланс. Добавете към своя SPA комплекс опще повече релакс и професионализъм! Леглото е не само кразиво, но и изключително здраво! Водата се пълни във висококачествен дюшек от PVC кожа, който има функция да затопля водата, което от своя страна води до отпускане на цялото тяло и релаксация.
Предимството на водния дюшек е, че върху него може да се легне и с мокър бански (върху постелена хавлия). Масажиращото водно легло е снабдено с два електромотора и може да се наглася позиция откъм двете си части (горна и долна част). Представете си комфорта да легнете върху приятно затоплено водно легло за кратко отпускане на мускулите на тялото или по - продължителна почивка.
За да бъде истински изящно и красиво, водното легло има вградено LED осветление със сменящи се цветове. Led осветлението допълнително позволява цвето - терапия.
Водното лелго може да се използва и за масаж. В долната си част има удобна поставка за съхранение на масажни принадлежности и материали.