Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Маратонки Asics C303N GT-1000 GS Бизнес

преди 1 година Мода ❤️ София   195 прегледи

0.0 звезди

Регион: София
Цена: -- По договаряне

Маратонките за бягане ASICS GEL GT-1000 GS са много универсални обувки, предназначени за по-млади начинаещи.
Горната част е изработена от дишащ синтетичен мрежест материал.
Много лека конструкция, система за задна гел задушаване и сменяема стелка осигуряват удобна употреба, сензационна възглавница и перфектно прилягане на обувките.
https://mall112.com/maratonki-asics-c303n-gt-1000-gs
Подметката с универсален профил на протектора осигурява много добро сцепление дори при неравен терен. В допълнение, за увеличаване на живота на обувките е направена в High Abrasion Rubber - AHAR технология, осигуряваща много висока устойчивост на абразия и механични повреди. В допълнение, обувките за повишена безопасност са оборудвани със светлоотразителни елементи, които много добре сигнализират за наличието на бягане след тъмно или при слаба светлина.
Характеристики и предимства:
* Система за подплъзване на гръб отзад * - ASICS Система за подплащане с гел е вероятно най-известната сред всички технологии на ASICS. За да осигурят впечатление за възможно най-високото усвояване на удара, геловите устройства бяха стратегически разположени в средата на подметката на обувката. Използват се различни материали за системата за амортизация на гел ASICS. В зависимост от функцията, геловите елементи съдържат силикон, капсулиран в полиуретанови капсули. Формата на геловите единици също е прецизно проектирана в зависимост от спецификата на функцията и положението в подметката на обувката. Неутрализира ударите на фазата на кацане и нанасяне на удари и поддържа процеса на походка,
* DouMax Support System * материал за междинна подметка, състоящ се от два елемента с различни нива на плътност, осигуряващи динамична поддръжка и стабилност, както и контрол на прекомерната пронация.
* Trusstic System * намалява теглото на цялата структура на подметката, като същевременно укрепва интегралната структура на обувката.
* Ahar * силно устойчив на повреди, устойчив каучук, използван като дебел слой на места, изложени на специални повреди. Удължава живота на подметката.
* 3M Scotchlite * - светлоотразителни елементи, повишаващи безопасността на пътя.
Тегло на чифт обувки в размер 38 EUR приблизително 450 g.
--------
Обувки за бягане
Категория: Спортен модел
Цвят: Бяло, Розов
Размер: 39.5
Стил: Нисък профил
Моделът: Asics C303N GT-1000 GS
Марка: Asics
Марка държава: Япония
Страна на произход: Китай
Връх на маратонки: Кръгъл
Външен материал: Синтетичен
Материал на стелката: Текстил /Пяна
Материал на подметката: Подсилена гума / смола
Материал за подплата: Синтетична
Закопчаване: Връзки
Тип пета: Плоска
Вид на стъпалото: Нормално
Номер на модел: GT-1000 GS - K
Код на продукта: B0088VRZSS