Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Малки метли Лична

преди 7 месеца Дом и градина Карлово   176 прегледи

2 лв.

  • Малки метли
  • Малки метли

0.0 звезди

Регион: Карлово
Цена: 2 лв.

Малки метли с дръжка-3лв
Малки метли без дръжка-2лв

Особености

Състояние Ново
Доставката се поема от:
купувача
лично предаване

Ключови думи:

метли