Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Луз уейт - 60 капсули Бизнес

преди 1 година Мода ❤️ Пловдив   214 прегледи

23

  • Луз уейт - 60 капсули

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 23

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Луз уейт - 60 капсули
Equilibra се препоръчва като помощно средство при:
- хора контролиращи теглото си;
- изгаряне на телесните мазнини;
- за намаляване на апетита;
- детоксикация на организма.
Как действа Луз уейт:
Продуктът съдържа изцяло природни съставки, които действат в две направления. Първо екстрактът от корените на растението Аморфофалус коняк съдържа водоразтворими фибри (глюкоманан), които имат способността да набъбват в стомаха и да увеличават многократно обема си. По този начин се постига чувство за ситост и се намалява количеството на приеманите калории. Проведени са множество проучвания в Европа и САЩ, които доказват, че фибрите подпомагат процеса на отслабване и спомагат за контролиране теглото на организма. Второ екстрактът от кафяви водорасли ефективно ускорява метаболизма (обмяната) на веществата и увеличава процеса на изгаряне на мазнините. Освен това естествено съдържащият се в екстракта от кафяви водорасли йод подпомага нормалната функция на щитовидната жлеза и нормалното производство на нейните хормони.
Глюкомананът поддържа нормалните нива на холестерол и триглицериди в кръвта. Намалява количеството на липопротеините с ниска плътност LDL (т. н. лош холестерол) и понижава нивата на кръвна захар. Подпомага храносмилателната система и поддържането на редовен стомах. . Има способността ефективно да абсорбира токсините и да ги изхвърля от организма. Екстрактът от кафяви водорасли възпрепятства синтеза и натрупването на нови мастни отлагания, ускорява процесите в тялото, раздвижва лимфата и подобрява изхвърлянето на отпадните продукти, които се отделят при изгарянето на мазнините.
Всяка капсула съдържа: глюкоманан - екстракт от корени на Amorphophallus konjac – 500 mg; екстракт от кафяви водорасли (Fucus vesiculosus L. йод) – 26 mg.
Начин на употреба: Препоръчва се по две капсули три пъти дневно (6 капсули дневно). Две капсули се консумират с 200 ml вода, 30 мин. преди хранене.