Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Къща, село Костенец, 77000 евро Бизнес

преди 10 месеца Недвижими имоти Костенец   17.4K прегледи

0.0 звезди

Регион: Костенец
Цена: --

Чудесна двуетажна къща със система 'Smart house'/'Умен дом' в село Костенец, на 74 km югоизточно от София и на 35 km източно от Боровец, в подножието на Рила. Бърз и удобен достъп по автомагистрала 'Тракия', както и железопътната линия София-Пловдив. Селото е едно от най-богато населените в България, над 6200 души по ГРАО, разполага с над 10 големи магазина за хранителни стоки, множество заведения за хранене, курорти, санаториуми и къщи за гости. Изключително развит туризъм, мястото е известно с хипертермалните минерални извори, водопади, пещери и водоеми за спортен риболов.
Изцяло реновирани пътна инфраструктура, водопровод и канализация за целия район.
Къщата, която предлагаме се намира в самия център, на главната улица, срещу православния храм 'Св. Архангел Михаил' и войнишкия паметник. Представлява двуетажна къща тип близнак, с малък вътрешен английски двор.
Първият етаж се състои от хол, отделна кухня, баня с тоалетна и антре. Коридор отвежда с вътрешна вита дървена стълба към втория етаж, където са разположени още три стаи-спалня, хол с трапезария, кухня и коридор. Могат да бъдат преобразувани само в спални помещения.
От коридора на първия етаж се излиза във вътрешния двор, който е аранжиран, озеленен и приятен за отдих. В него има изградена каменна чешма, построена нова баня с тоалетна и освен тях там е разположена още една малка къща/25 кв.м/, която в момента се използва за работилница, но може да се превърне в лятна кухня или къща за гости. Там височината е голяма, изградени са две нива, като второто е тип-емпоре, има вода и канализация, има и три фотоволтаични платна, които захранват къщата.
Цялата къща е реновирана, системата 'Умен дом' е свързана с всички стаи, управлява се и се контролира от всяко кътче на планетата. Изцяло са подновени ел.инсталацията, ВиК инсталацията и канализацията. Нова дограма навсякъде, топлоизолация, нов покрив.
Над втория етаж има въздушна възглавница около 1 метър. Избеното помещение е около 50 кв.метра, сухо и проветриво, може да бъде направено на механа.
Обезопасена по най-съвременен начин, къщата е снабдена с външни и вътрешни камери за дистанционно видеонаблюдение. Камина с водна риза осигурява допълнително отопление за всички стаи.
Продава се с цялото обзавеждане и оборудване, така както е в момента, напълно готова за нанасяне на новите собственици. Лесно може да се превърне и в курортна къща за настаняване на гости.
С удоволствие ще разкажем още за къщата и ще отговорим на въпросите Ви на тел.0879889169.

Особености

Допълнителна информация:
Видеонаблюдение
Интернет връзка
Контрол на достъпа
Климатик
Окабеляване
СОТ
Квадратура 130
Вид строителство: Тухла
Година на строителство: 1970
Брой етажи на сградата* 2
Отопление* Локално