Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Курс по Испански език ниво А1 Бизнес

преди 6 месеца Услуги Варна   56 прегледи

240

  • Курс по Испански език ниво А1
  • Курс по Испански език ниво А1

0.0 звезди

Регион: Варна
Цена: 240 По договаряне

Учебният материал в предлаганите от нас курсове испански език включва множество текстове за четене, слушане и обсъждане, които предизвикват интерес в курсистите и те с желание и лекота участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми – храни и напитки, здраве, спорт, работа, семейство, пазаруване, резервации в ресторанти / хотели, време, пътуване и др., като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Курсовете по Общ Испански език се разпределят по нива, съобразени с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.
Испански език - Индивидуално и Групово обучение
Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение по Испански език както на възрастни, така и на деца и ученици, от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Испански език, Разговорен Испански и Подготовка за сертификатни изпити. От 2015 година предлагаме и интерактивна програма за изучаване на езика. Всеки наш клиент може да се възползва безплатно от нея. Благодарим, че избрахте нас!
Всички курсове се провеждат в три възможни форми групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс. Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони 0895 704 234

Особености

Доставка::
За сметка на купувача