Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Крем против акне Acnelyse 0.025% Лична

преди 5 месеца Продавалник София   530 прегледи

29

  • Крем против акне Acnelyse 0.025%

0.0 звезди

Регион: София
Цена: 29

Acnelyse е крем, спомагащ борбата с бръчките, белезите и акнето. В него се съдържа 0.025% мас, ретинол и Витамин А.
Ретиноловата киселина има способността да хидратира, омекотява, подхранва клетките на кожата, „ремонтира“ клетъчните стени, намалява белезите, пигментацията и спомага растежа на костите. Възстановявайки клетъчната бариера, намаляващ производството на мазнини и подобряващ плътността на кожата, той предотвратява бъдещи проблеми. Ретиноидите спомагат за намаляване на петната чрез промяна на химичния състав на себума върху кожата и предотвратяване на гъстия себум да залепва и запушва порите.
Витамините са органични съединения, безусловно необходими за нормалното развитие и функциониране на организма. Ролята им е установена в края на 19-ти век. Името им „вита амини” е дадено в началото на 20-ти.
Първият познат витамин е наречен „А” и е изолиран от морковите. Те дават името – каротиноиди – на цялата група съединения. От някои от тях черният ни дроб произвежда същинския витамин А. Той е мастноразтворим – за усвояването му са необходими мазнини, също цинк и витамин Е.
Една от най-важните му функции е подкрепата на растежа на клетките и клетъчното делене. По този начин той се оказва жизнено значим за организма като цяло. Това му е спечелило името „витамин на растежа”.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача