Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Комплект слънчеви панели 3-4 души Бизнес

преди 11 месеца Продавалник София, Център   114 прегледи

3.150

  • Комплект слънчеви панели 3-4 души
  • Комплект слънчеви панели 3-4 души
  • Комплект слънчеви панели 3-4 души

0.0 звезди

Цена: 3.150

Комплект слънчеви панели 3-4 души
СЛЪНЧЕВ ПАНЕЛ с 25 ГОДИНА ГАРАНЦИЯ
Бр. Наименование на продукта Termocasa
1 Панел с вакуумни тръби 18/20 SP 58 / 1800A-18
4 Неръждаема стомана / Al опора за фиксиране на слънчеви панели
1 TMC двойна автоматизация + 2 PT 1000 сензора
1 Слънчева помпа / станция
1 Клапан за свръхналягане / електромагнитен вентил
1 Монтажна скоба за разширителен съд
1 Комплект за свързване на разширителна помпа-помпа
1 Минимум 10 литра нагряваща течност (антифриз - 40 ° C)
1 Комплект автоматичен аератор, напълно устойчив на 180 ° C
1 Тривалентен котел 150L Thermal Solar Electric 3kw
СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ - ПРЯМО АБСОРБЦИРАНЕ С ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗОЛИРАНО Огледало с CPC (АБСОЛЮТНО НОВО НА РУМЪНСКИЯ ПАЗАР)
Слънчевите панели, оборудвани с новата технология за директно поглъщане под налягане, произвеждат топлинната енергия, необходима за производството на битова гореща вода и за приготвянето на термичния агент, използван за отопление на домове, обществени институции, компании, както и за отопление на басейни.
Основното предимство на новите слънчеви панели с директно поглъщане е фактът, че горещият гликол влиза в директен контакт със стъклените тръби и преносът на топлина е максимален, в сравнение с топлинните тръбни панели, където топлопреносът се извършва през няколко топлообменника (тръба от стъкло дава топлина на алуминиевите перки, които от своя страна дават топлина на топлинната тръба и след това топлината се дава на колектора, в който е гликолът).
Поради липсата на елементи, които могат да бъдат повредени, панелите с директно поглъщане се възползват от 25-годишна гаранция, която може да бъде удължена в зависимост от политиката на всеки дистрибутор.
Ефективността на слънчевите панели с директно поглъщане е с 30% по -висока, отколкото при панелите с топлинни тръби и до 50% по -висока, отколкото при плоските панели.
Слънчевите панели, оборудвани с новата технология за директно абсорбиране под налягане и CPC изолирано огледало, представляват най -добрите технологии и най -новите изобретения и иновации в областта на слънчевите панели. CPC изолираният огледален слой се нанася директно върху гърба на външната стъклена тръба и помага за възстановяване на слънчевата радиация от страните на вътрешната тръба, която обикновено се губи, и за спиране на топлинните загуби през засенчената повърхност на стъклената тръба (задната част на тръба). През лятото простото усукване на тръбите може да намали или спре работата на слънчевия панел чрез засенчване от CPC изолираното огледало, което е ориентирано към слънцето.