Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Комплекс от жилищни сгради в кв. Кръстова вада Бизнес

преди 11 месеца Недвижими имоти София, квартал Кръстова вада   17.8K прегледа

106.000

  • Комплекс от жилищни сгради в кв. Кръстова вада
  • Комплекс от жилищни сгради в кв. Кръстова вада
  • Комплекс от жилищни сгради в кв. Кръстова вада

0.0 звезди

Цена: 106.000

Имаме удоволствието да ви представим проект - ново измерение за качество и комфорт в кв. „Кръстова вада“, гр. София. Комплексът включва шест жилищни сгради, офис сграда клас “А“, търговски площи, фитнес, зона за релакс със СПА процедури и детски кът. Просторния вътрешен парк е с богато озеленяване, фонтан, цветни алеи, тревни площи и места за отдих.
Жилищните площи на комплекса са проектирани така, че да осигурят оптимално съотношение между простор, светлина и удобство. Предвидени са луксозни общи части, впечатляващо фоайе при използване на последните технологии в строителството.
Добрата свързаност с градската транспортна мрежа, директната връзка с оновни пътни артерии, булеварди и метростанция прави сградата изключително комуникативно място. Близостта до два от големите градски паркове създава условия за отдих, хармония с природата, както и осигурява изключителни гледки към планината и града. Съобразен с изискванията на най-съвременни ЕКО стандарти и иновативни технологии за енергийна ефективност. Всички сгради отговарят на критериите за международно сертифициране. Модерна концепция и запомняща се архитектура! Всичко от което се нуждаете за постигане на идеалния баланс между професионален и личен живот!
Цени от 106 000 евро
Промоционални цени - 1500 евро на м2 с ДДС! Схема на плащане: 20% на предварителен договор, 20% на фундамент, 20% на избрания етаж, 20% акт 14 и 20% на акт 16.
106 000 €

Особености

Допълнителна информация:
Асансьор
Затворен комплекс
Лукс
Ново строителство
Саниран
С гараж
С паркомясто
С паркинг
Квадратура 90
Етаж 3-ти
Вид строителство: Тухла
Година на строителство: 2022
Отопление* Прокарва се