Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Кокосова вода 100% 330мл - Tropical Sun 100% Natural Coconut Water Бизнес

преди 6 месеца Дом и градина Варна   58 прегледи

2.99 лв.

  • Кокосова вода 100% 330мл - Tropical Sun 100% Natural Coconut Water
  • Кокосова вода 100% 330мл - Tropical Sun 100% Natural Coconut Water
  • Кокосова вода 100% 330мл - Tropical Sun 100% Natural Coconut Water

0.0 звезди

Регион: Варна
Цена: 2.99 лв.

Предлагаме в следните разфасовки:
TS Coconut Water / Тропикъл Сън Кокосова вода 330мл - 2.99лв
TS Coconut Water / Тропикъл Сън Кокосова вода 520мл - 3.99лв
TS Coconut Water / Тропикъл Сън Кокосова вода 1л - 7.75лв

1. Хидратиращи свойства: Широко известно е, че кокосовата вода заменя минералите и течностите, които тялото губи по време на физическа работа. Хората, който тренират редовно, трябва да пият голямо количество кокосова вода.

2. Против стареене: Кокосовата вода съдържа цитокини и лауринова киселина, двата най-важни елемента игрещи роля в растежа н клетките и тяхна регулация. Има забележителни противостареещи, антиканцерогенни и антитромботични свойства, който помагат в борбата с годините, баланса на РН нивата, запазвайки съединителната тъкан силна и хидратирана.

3. Сърдечно здраве: Кокосовата вода е богата на магнезий и калий и е много полезна за хора, страдащи от ниско кръвно налягане. Също така намалява риска от инфракт. Кокосовата вода регулира кръвообръщението и предотвратява формирането на плака.
4. Повишава метаболизма: редовната консумация на кокосова вода повишава метаболизма, което на свой ред помага за по-бързото изгаряне на захарта. като резултат, нивата на иснулин в тялото изгаря също по-бързо. По този начин човек има повече енергия и топи мазнините по-бързо.
5.Камъни в бъбреците: Кокосовата вода, също така помага за разтваряне на камъни в бъбреците, поради присъствието на калий в нея. Калият играе ключова роля като алкализира урината и предотвратява появата на камъни в бъбреците.
6. Храносмилане: Кокосовата вода е съставена от ензими като фолиева кислениа,фосфатаза, каталаза, дехидрогеназа, диастаза пероксидаза, РНК полимерази и тн. Тези ензими улесняват храносмилането и метаболизма.

7. Увеличава енергията: С изобилието си от основни хранителни вещества, кокосовата вода е чудесна енергийна напитка. Кокосовата вода има много ниско съдържание на захар и натрий, и повишено съдържание на калий, калций и хлорид, които спомагат хидратацията, възстановяването и подмладяването на клетките в човешкото тяло.

8. При дехидратация: Кокосовата вода е използвана за лечение на дехидратация, предизвикана от болести и състояния като Дезинтерия, Холера, Диария или Стомашни вирусни заболявания. Установено е, че електролитния баланс и плазменото съдържание в кокосовата вода, са подобни на човешката кръв. Затова, КОКОСОВАТА ВОДА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНА СЛЕД ТРЕНИРОВКА - ТИЧАНЕ, ФИТНЕС, ПЛУВАНЕ И Т.Н. за възстановяване на тялото.
Важно: този текст е част от публикация.