Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Калциев глюконат, калциев левулинат с подобрено усвояване здрави кости и стави. Лична

преди 1 година Дом и градина София   375 прегледи

20

  • Калциев глюконат, калциев левулинат с подобрено усвояване здрави кости и стави.

0.0 звезди

Регион: София
Цена: 20

Калциев глюконат чист 99 %, бял кристал прахообразен, мек и недразнещ на вкус.
Приложение - калциев глюконат е калций в комбинация с глюкоза. Това е минерална добавка, която се използва за лечение на различни състояния, включително рахит , натравяне с олово, предозиране на магнезиев сулфат, и хипокалцемия. Също така, може да се използва при лечението на ухапвания от насекоми и ужилвания, по-специално черни ухапвания от паяк вдовица. Калцият се среща естествено в храни като кисело мляко , мляко и сирене, и се абсорбира най-лесно, когато се приема в комбинация с витамин D.
Също така, той може да се приема през устата за лечение на остеопороза. Калциев глюконат може да бъде предписван като лечение на хипокалцемия. Хипокалциемия, или ниски нива на калций в кръвта, могат да бъдат причинени от бременност, бърз растеж.
Има някои странични ефекти, свързани с употребата на калциев глюконат. Чести нежелани реакции, свързани с неговата употреба са диария и разстроен стомах. Пациентите се съветват да се свържат с лекар, ако се наблюдава някой от следните нежелани реакции: умора, слабост, изключителна жажда, често уриниране, или главоболие. Други потенциални странични ефекти включват промени в настроението.
Цена: 250 гр. - 20 лв. и куриерски.
За контакт 0876265091.