Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Здравословно хранене - консултация Лична

преди 1 година Услуги София, Център   70 прегледи

120

  • Здравословно хранене - консултация

0.0 звезди

Цена: 120

Може би сте опитали различни методи, но резултатът все още не е настъпил?
Или търсите наистина здравословен път, за да се справите с вашите проблеми?
Помагаме при различни състояния, симптоми и проблеми като ви насочваме как да подобрите вашето здраве и да се справите по здравословен път. Нутрициологията е съвременна наука, която се фокусира не само върху здравословното хранене, но преди всичко търси причината за появата на проблема. Организмът е съвършен механизъм, и ако се наруши неговата хармония се говори за болест. Когато се отстрани причината, тялото има способността да възстанови изгубения баланс и човек отново да се чувства здрав и жизнен. Подходът за възстановяване на нормалните функции на организма при всеки човек е различен.
Кой ни посещава?
Посещават ни хора, които търсят алтернативна помощ и се нуждаят от мнението на специалист, който може да им предложи различен подход и да приложи съвременни методи, съобразени с най-новите научни изследвания и достижения. Консултацията при нас има за цел да ви помогне да направите трайни изменения и да изградите здравословни навици за цял живот, което ще ви направи по-здрави, енергични и жизнени. Ние ще ви помогнем като изготвим стратегия и намерим правилната посока, за да се радвате на добро здраве и емоционален баланс.
Как протича консултацията?
По време на консултацията провеждаме разговор и обсъждаме вашият проблем, състояние, навици и начин на живот. Анализираме общото Ви състояние и извеждаме на преден план оплакванията, които имате. По този начин ние търсим да открием причината за появата на проблема, за да я отстраним. По време на посещението уточняваме оплакванията, възможно е и да анализираме хронологията на проблема – timeline, т.е. развитието му във времето. При необходимост използваме съвременна апаратура – биорезонансен апарат, с който извършваме замерване в рамките на 1 мин., което ни дава богата информация за вашето моментно състояние.
Как подхождаме?
Нашият подход е строго индивидуален, съобразен с вашето конкретно състояние, защото всеки организъм също е различен, както и всеки проблем е специфичен, а също и причината за появата му при всеки човек е различна.
Имаме богат опит, работим с професионализъм, полагаме грижи и постигаме добри и дълготрайни резултати.
Даваме насоки за здравословно хранене и здравословен начин на живот.
Изготвяме индивидуална програма, по която ще работим, ако желаете провеждаме и контролна среща за обсъждане на резултатите или внасяне на корекция по програмата.
Ние знаем как да помогнем, както на тези, които искат да живеят по-здравословно, за да са по-жизнени и здрави, така и на тези, които се опитват да се справят с конкретен проблем.
Какво да очаквате?
Изготвяме индивидуален хранителен режим, предназначен лично за вас и съобразен с вашето състояние. Често програмата включва няколко етапа в зависимост от причината и стъпките, които е препоръчително да се следват. По тази причина ние сме до вас на всеки етап, интересуваме се от резултатите, а при необходимост можем да внесем и корекция. Предлагаме насоки относно вашето подходящо здравословно хранене съобразно целите, които си поставяме и проблемите, с които следва да се справим. Даваме подробни разяснения за подходящите за Вас храни и за начина им на приготвяне, както и за Вашите хранителни навици, препоръки относно необходимите Ви хранителни добавки и липсващи нутриенти (витамини и микроелементи).
Вие допълнително ще получите и много препоръки, съвети и насоки за най-правилния подход, за вашата физическа активност, начин на живот, практики, техники и методи, съобразени с конкретните ви потребности и възможности да ги изпълните.
Колко продължава?
Консултацията е с минимална продължителност 1 час.
Ние се стремим да помогнем за изграждане на култура за здравословен начин на живот, съобразен с природните закони, защото целта е постигане на хармония между съзнанието, емоциите и тялото и нормализиране на процесите в него.