Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Дезинфектант Повърхности Живасепт Рапид 750 мл Лична

преди 1 година Дом и градина Пловдив   142 прегледа

16

  • Дезинфектант Повърхности Живасепт Рапид 750 мл

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 16

Дезинфектант Повърхности Живасепт Рапид 750 мл
Готов за употреба алкохолен препарат за за бърза дезинфекция на алкохолустойчиви повърхности и предмети в здравни и лечебни заведения, предприятия за производство и търговия с храни, обекти с обществено предназначение и промишленоста.
Важно: Много от дезинфектантите и гелове в България са произведени или внесени от неизвестни производители или вносители. Много от тях са със съмнително действие, съставки и без никакви сертификати. Живасепт е изцяло разработен и произведен в България с разрешение от Министерство на здравеопазването.
РАЗРЕШЕНИЕ НА МЗ №0772-/07.12.2015
Живасепт рапид е готов за употреба разтвор, несъдържащ алдехиди, феноли и четвъртични амониеви съединения. Представлява балансирана синергично действаща комбинация от алкохоли за постигане на бърза и сигурна дезинфекция. Активните му съставки са биоразградими. Не уврежда устойчиви на алкохол повърхности и е свместим с различните материали. Препаратът има нисък алергичен потенциал и не оказва дразнещо действие при многократна употреба.
Аерозолната форма на препарата позволява лесно третиране на малки и трудно достъпни повърхности.
Третираните повърхности и предмети могат да бъдат използвани незабавно след изтичане на експозиционното време, без последващо изплакване с вода.
Активни вещества:
- Пропан-1-ол 45 g /100 g
- Пропан-2-ол 30 g /100 g

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача