Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

БРОС Пудра против мравки 100 гр Бизнес

преди 5 месеца Дом и градина Плевен   90 прегледи

--

  • БРОС Пудра против мравки 100 гр

0.0 звезди

Регион: Плевен
Цена: -- По договаряне

Предназначение:
Инсектициден препарат, предназначен за унищожаване на мравки в помещения и намиращи се непосредствено до помещения места като: терасите, беседките, пътища, асми и др.
Начин на употреба:
В закрити помещения: препаратът е готов за употреба под формата на пудра. Изсипете тънък слой от препарата по пътищата на насекомите /цепнатини, пукнатини/, където мравките са активни.
На открито:
1. Изсипете 10 гр. от препарата на 1 м². Посипете по пътищата на мравките и около техните колонии. Пудрата се разнася от мравките и по този начин унищожава и техните местни скривалища.
2. Разтворете 100 гр. от препарата в 2.5 л. вода, внимателно разбъркайте и напръскайте веднага.

Прилагайте сутрин и вечер. Пудрата се разнася от мравките до тяхното гнездо, унищожава местните скривалища на мравките. Пудра, разтворен във вода се излива или напръсква - действа контактно, светкавично унищожава насекомите на мястото на контакта.
Преди употреба прочетете етикета. По време на работа с препарата да не се яде, пие или пуши. Да се избягва контакт с кожата, очите и устните. След приключване на работа с препарата измийте лицето и ръцете си. Предотвратете достъпа на деца и домашни любимци до препарата.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача