Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Блу Хевън Каджал 1.5гр Бизнес

преди 1 година Мода ❤️ Варна   424 прегледа

2.50

  • Блу Хевън Каджал 1.5гр
  • Блу Хевън Каджал 1.5гр

0.0 звезди

Регион: Варна
Цена: 2.50

Черен молив за очи с Витамин Е;
Безоловен;
Разкрасява успокоява и охлажда очите.
Лесен за нанасяне, подостряне и пренасяне;
Не се разтича лесно; Устойчив при изпотяване; Безопасен от медицинска гледна точка, без странични ефекти. Дълготраен; Произход: Индия;

Гримът каджал придава ефектът на големите черни очи с толкова дълбок и изразителен поглед, че поетите го наричат „безкраен като океана“. Той е абсолютно задължителен за индийската жена, която може и да няма друг грим на лицето си, но винаги е с подчертани очи.

Съставките могат да бъдат: краве масло – гхи, кокосово и/или розово масло, сребърни сажди, други етерични масла, камфор. Камфорът има охлаждащо въздействие. Тъй като в Индия е много топло, когато жената нарисува очите си, този грим ги охлажда. Същевременно ги предпазва от замърсявания, подхранва кожата около очите и помага против малките бръчици.

Техника на гримиране
Каджалът се поставя с плътна дебела линия върху горния и долния клепач, така че да придаде по-изразителен поглед и по-добре изваяна бадемовидна форма на очите.

Лични впечатления

Имам клиентка фотомодел, която твърди, че на снимки гримът направен с Kajal Blue Heaven има дълбочина непостижима с друга очна линия или молив. Премахва се лесно, а в същото време не се размазва, защото е водоустойчив.

Премахване

Премахването става най-добре и най-здравословно със зехтин или сусамово олио. Потопете единия край на клечка за уши с хубав памук в малко зехтин и минете по линията на поставения молив. След това, за да оберете добре остатъчното количество зехтин под окото минете с другата суха страна на клечката за уши. Може да се премахне и с нормално тоалетно мляко.