Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Бирена мая с Витамини - 500 таблетки Бизнес

преди 1 година Спорт, книги, хоби Пловдив   306 прегледи

43

  • Бирена мая с Витамини - 500 таблетки

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 43

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.
Бирена мая + Витамини - 500 таблетки
Бирената мая е позната от дълги времена като природен източник на витамини от група В и минералите хром, цинк и селен. Бирената мая съдържа и важни аминокиселини за здравето на кожата и косата. Клетките на дрождите наподобяват био склад за ценни B - витамини, минерали, аминокиселини, микроелементи, които са от съществено значение за красива и чиста кожа, както и за блестяща коса и здрави нокти. Това са първите съществени ефекти, които се наблюдават след приемането на бирената мая. Особено е подходяща при акне от различен произход. Действа добре и при извършване на дейности, свързани с физическа, психическа и умствена умора. Бирената мая се приема при възпаления на червата и анемия. Богатото съдържание на аминокиселини стимулира имунната система за възстановяване след химиотерапия. Подобрява метаболизма. Помага да се чувствате енергични и витални.
Sanct Bernhard препоръчва " Бирена мая+витамини" при: Sanct Bernhard
- недостиг на всички витамини от група В и витамините А, С и Е;
- недостиг на ценни аминокиселини, минерали и микроелементи. подобряване на редица кожни проблеми - акне, екземи, себорея и др. за гладка и еластична кожа;
- за блестяща и мека коса;
- слаба и изтощена коса и пърхот;
- за здрави блестящи нокти;
- след тежък физически труд и активен спорт;
- за общо укрепване в периода на пубертета;
- незаменима добавка за всички вегетарианци.
Всяка таблетка съдържа: 500 mg бирена мая на прах () (Saccharomyces Cerevisiae), магнезий 11 mg, никотинамид 2, 05 mg, витамин В1 0, 75 mg, витамин В2 - 0, 21 mg, фолиева киселина 7, 5 mg.
Начин на употреба: 3 пъти на ден по 3 таблетки