Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Биоскенер от 5-то поколение със софтуер на Български Лична

преди 1 година Машини, инструменти, бизнес оборудване Монтана   212 прегледи

530

  • Биоскенер от 5-то поколение със софтуер на Български
  • Биоскенер от 5-то поколение със софтуер на Български
  • Биоскенер от 5-то поколение със софтуер на Български

0.0 звезди

Регион: Монтана
Цена: 530

Биоскенер от 5-то поколение със сонда
Последно поколение квантови анализатори на Български език – пето поколение, модел 2019, софтуер 4.7.0.
Софтуерът, който използват квантовите анализатори е изцяло преведен на Български език от оторизирани преводачи.
Файловете са общо 43, като измерваните резултатите са повече 295 вида.
НОВО: Софтуерът вече е съвместим с Windows XP, Windows 7, Windows 8 и Windows 10. Също така работи безпроблемно с 32-бита и 64 бита. Напълно съвместим с всички версии на изброените операционни системи.
ВАЖНО: Меридианният резонансно-магнитен биоанализатор е изключително чувствителен уред, който отчита моментното състояние на клетките в изследваните области на човешкото тяло. Вьзможно е отчитането на малки отклонения (с един плюс), да се дължи на моментното въздействие на външни явления и фактори, както и на временни вътрешни емоционални или физиологични смущения. Затова е препоръчително да се обърне по-сериозно внимание само на по-големите отклонения, регистрирани от Биоанализатора – с два или повече плюса. Ако са на лице такива отклонения е добре да се повтори диагностиката след няколко дни, когато сте напълно отпочинали, спокойни и на празен стомах (без да сте употребявали никакви медикаменти поне 2 дни преди теста). При наличие на същите отклонения, отново с обезпокоителни стойностти, задължително е да се обърнете към лекар, който да ви назначи съответните задълбочени медицински и лабораторни изследвания.
ВАЖНО: Данните от проведената диагностика с Меридианен магнитно резонансен биоскенер отразяват моментното здравословно състояние на Вашия организъм. Големите отклоненията на измерените показатели от референтните стойности са сигнал да се консултирате с лекар!
Гаранция: 24 месеца

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача