Osem.bg is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Апарат за мезотерапия – Професионален и безиглен Лична

преди 11 месеца Машини, инструменти, бизнес оборудване Монтана   193 прегледа

380

  • Апарат за мезотерапия – Професионален и безиглен
  • Апарат за мезотерапия – Професионален и безиглен

0.0 звезди

Регион: Монтана
Цена: 380

Апарат за мезотерапия – Професионален и безиглен
Метод на работа на апарата за безиглена мезотерапия:
Използва електропорация и електроосмоза, (безиглена мезотерапия или мезодермална или клетъчна руптура). Това е безиглена техника, която лесно отваря аквапорините (AQP), подхранва кожата в дълбочина, и така третира всички видове кожни проблеми. С налагането на метода електрофореза в сферата на красотата, започна да се използва техника на проникване наречена „точка по точка“ по посока, дълбочина и количество на пренасяне на високо-енергийните подхранващите серуми директно в кожата.Те успяват да се абсорбират бързо и ефективно, подобряват кожния метаболизъм, поддържат кожата еластична и добре изглеждаща.
Функции на уреда за безиглена мезотерапия
Отстраняване на лунички и избелване на кожата: безкръвно отваряне на клетъчните канали, абсорбира се подхранващия серум, стимулира се клетъчния метаболизъм, и клетъчното възобновяване.
Премахване на фини бръчки: дълбоко в кожата се вкарват серуми, които стимулират клетъчното обновяване, премахват се дълбоки бръчки.
Премахва акне: Чрез електрическия предавател се вкарва дестилат против акне в проблемните зони, който изчиства или предотвратява повторната поява на акне, без инфектиране.
Овлажняване и хидратация: Вкарва се хидратиращ, хранителен дестилат в дълбочина, доставя се достатъчно вода за клетките, предотвратяват се проблеми, причинени от липсата на вода в клетките.
Гаранция: 24 месеца

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача