Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Английски език А1 – групово обучение Бизнес

преди 6 месеца Услуги Варна   34 прегледа

240

  • Английски език А1 – групово обучение

0.0 звезди

Регион: Варна
Цена: 240

Учебният материал в предлаганите курсове по Английски език включва текстове за четене, слушане и коментиране, които са интересни за курсистите и те с желание участват в дискусиите. Преминава се през ежедневни теми, като се разговоря по специфични въпроси. Методиката, която се използва за представяне на учебния материал е насочена към поддържане на висока мотивация през целия курс и придобиване на умения за ефективна комуникация. Вариантът курсове английски език – общ модул е разпределен по нива съобразно Общо – европейската езикова рамка. Обучението представлява упражнения по четирите основни умения при усвояване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане. Всяко ниво стартира със спецификата на произношението и граматиката, като цели разширяване на активния речников запас.
Английски език - Индивидуално и Групово обучение
Учебен център „Асториа Груп“ извършва обучение както на възрастни, така и на деца и ученици, от абсолютно начинаещи до сертификатни нива. Организираме курсове по Общ Английски, Бизнес английски, Английски в хотелиерството и ресторантьорството, Технически английски, Подготовка за IELTS, TOEFL.
Всички курсове се провеждат в три възможни форми групово обучение, индивидуална форма или комбиниран курс.
Можете да заявите Вашето желание за обучение чрез контактна форма или на посочените телефони 0890 320 53 или да заповядате в нашия офис гр.Варна ул.Мусала №1