Амилов алкохол за тестване на мляко по метода на Гербер. Лична
преди 5 месеца - Машини, инструменти, бизнес оборудване - София - 641 прегледа Регион: София
Цена: 10
Амилов алкохол чист 99 %.
Цена 10 лв./л. и куриерски.
За контакт 0876265091.
Герберският метод е разработен и патентован от д-р Никлаус Гербер от Швейцария през 1891 г.
Млечната мазнина се отделя от протеините чрез добавяне на сярна киселина. Разделянето се улеснява чрез използване на амилов алкохол и центрофугиране. Съдържанието на мазнини се отчита директно чрез специален калибриран бутирометър. Гербер разработи специализирани бутирометри (тръби), пипети и центрофуги. Използват се водни бани, изработени специално за герберовите тръби.
Амилов алкохол чист 99 %.
Цена 10 лв./л. и куриерски.
За контакт 0876265091.
Цена 10 лв./л. и куриерски.
За контакт 0876265091.
Герберският метод е разработен и патентован от д-р Никлаус Гербер от Швейцария през 1891 г.
Млечната мазнина се отделя от протеините чрез добавяне на сярна киселина. Разделянето се улеснява чрез използване на амилов алкохол и центрофугиране. Съдържанието на мазнини се отчита директно чрез специален калибриран бутирометър. Гербер разработи специализирани бутирометри (тръби), пипети и центрофуги. Използват се водни бани, изработени специално за герберовите тръби.
Амилов алкохол чист 99 %.
Цена 10 лв./л. и куриерски.
За контакт 0876265091.