Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Алое бери с боровинка Бизнес

преди 3 месеца Дом и градина Пловдив   34 прегледа

60

  • Алое бери с боровинка
  • Алое бери с боровинка

0.0 звезди

Регион: Пловдив
Цена: 60

Гел от алое вера и червени боровинки
90,7% чист гел от вътрешността на листата
Без консерванти
Подпомага храносмилането
Подкрепя имунната система
Червените боровинки допринасят за здравето на пикочната система
Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива
Форевър алое бери нектарът съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната ви система и да ви зарежда с жизненост.
Алоето притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася за растежа на полезните чревни бактерии. То е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система.
Експлозия от червени боровинки и ароматни ябълки придава на тази напитка сладък и приятно тръпчив вкус от натурални източници.
Наричат червените боровинки суперхрана, защото антиоксидантната им сила е 20 пъти по-висока от тази на витамин С, а и техните проантоцианидини предлагат подкрепа за пикочната система.
Според изследвания върху полезните качества на червените боровинки, проведени от Американската медицинска асоциация (и публикувани в „Таймс“ през юли, 1994 г.), едно от основните им свойства е, че намаляват вероятността от развиване на остри инфекции на пикочния тракт. В още по-нов доклад се обръща внимание на боровинките като добро средство за профилактика при страдащи от хроничен цистит. В тези плодове се открива и пикногенол – силен антиоксидант, който има ключова роля за задържане на колагена в кожата.
Ябълковият сок е известен със съдържанието си на витамини А и С, както и на калий и пектин.
Специалният фитонутриент в ябълките – кверцетинът, също е мощен антиоксидант.
Тези великолепни съставки плюс 90,7% чист гел от вътрешността на листата на алое вера превръщат този нектар в отличен избор.
Алое бери нектарът на Форевър се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, алое бери нектарът ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки - така, както природата го е създала.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача

Ключови думи:

алое