Ако все още не сте регистрирани, можете да го направите сега. Регистрацията е лесна, бърза и безплатна.

Автоматичен регулатор на нивото на водата Лична

преди 2 години Електроника Карлово   89 прегледи

0.0 звезди

Регион: Карлово
Цена: 31

Наличност: 2 броя.
Описание на продукта
За контрол на нивото на водата
автоматичен регулатор на нивото на водата превключвател на нивото на водата
Особености:
Работно напрежение: AC 220 волта
Изходна мощност: 10A AC 220 волта
Тип изход: Релеен изход
Тип управление: напълно автоматично
Приложение: когато нивото на водата е по-високо от горната линия, тя ще спре автоматично да добавя вода, няма нужда от ръчно управление, напълно автоматично. Лесна инсталация и лесна работа. Широко използван за пестене на вода, водна кула, кофа за вода, резервоар за вода, езерце и др.
Поплавъкът превключвател е устройство, използвано за определяне на нивото на течността в резервоара. Превключвателят може да работи с помпа, индикатор, аларма или друго устройство.
Използвайте го за хидропомпи, резервоар за солена вода, резервоар за прясна вода, градинарство, аквариуми, за домашни любимци, филтриране, отопление, помпи, водоеми, аларми за мазета, лодки, контейнери за изпускане на климатици, шайби за високо налягане , машина за почистване на килими, рифов аквариум, контрол на течности, машини за лед, автомобилни, резервоари за тропически риби, намотки на изпарителя, кондензационна линия, в реле или каквото и да е вашият проект. Това е мини поплавък превключвател. Без живак. Този плаващ превключвател под прав ъгъл може да бъде разположен на всяка височина.

Особености

Състояние: Ново
Доставка::
За сметка на купувача