Osem.bg - Сайт за безплатни обяви, лесно купи и бързо продай is also available in your country: USA. Starting good deals here now!

Професионална заря и фойерверки Бизнес

преди 1 седмица Услуги Димитровград   88 прегледи

1 лв

  • Професионална заря и фойерверки
  • Професионална заря и фойерверки
  • Професионална заря и фойерверки

0.0 звезди

Цена: 1 лв

Фирма Айко трейд ЕООД е верига от магазини която търгува с : Фойерверки , куку стоки , парти стоки , въздушно и газово оръжие , ножове , ловно и рибарско облекло. „АЙКО ТРЕЙД” ЕООД е основана през 1992г. година.

Основната й дейност е да предостави цялата гама любителски и професионални пиротехнически изделия, консумативи, материали, сценични и предсценични ефекти за открито и закрито пространство.

Разполагаме с три лицензирани търговски обекта на територията на гр. Димитровград и гр. Банско. Магазин Димитровград бул. 'Трети март' 8 (на спирката за Хасково)

тел/факс: 0391 / 6 11 58 0878 / 27 97 37

e-mail: dimitrovgrad@ajko-trade.com

магазин Димитровград Неделен пазар тел/факс: 0391 / 6 11 58 0878 / 27 97 37 e-mail: dimitrovgrad@ajko-trade.com

магазин гр. Банско ул: Рила 2 тел: 0878 / 27 97 27

Айко трейд ЕООД притежава всички необходими лицензи и разрешителни да организира и провежда пиротехнически спектакли и пироефекти на територията на цялата страна.

„АЙКО ТРЕЙД” ЕООД работи с изделия внос от Азия и Европа те са придружени със сертификат за качество и произход издадени от производителите, водещи в този бранш.

„АЙКО ТРЕЙД” ЕООД предоставя възможност на клиентите си лично да селектират от богатия избор на материали /артикули/ за увеселителната програма, да изберат универсална схема или да се доверят на нашите квалифицирани и опитни специалисти.

С „АЙКО ТРЕЙД” ЕООД Вие можете да направите запомнящо се и неповторимо Вашето фирмено парти, сватба, рожден ден, откриване на нови обекти, презентации, семинар, концерт, промоции, национален празник, партита и др.

За да направи Вашия празник светъл и щастлив , а избора Ви лек, приятен и бърз професионалния екип на „АЙКО ТРЕЙД” ЕООД е на Ваше разположение по всяко време, за да Ви предложи своя натрупан опит и услуги за бързото и ефективно решение на вашите въпроси свързани с Вашите потребности за пиротехнически развлечения, да ви изготви лична оферта с едни от най-конкурентните цени на пазара.

С надежда за взаимно сътрудничество, моля отправяйте Вашите запитвания към посочените телефони за контакти.

За нас ще бъде удоволствие да бъдем партньори.